İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


AKALANDA SARI SESLERİ

AKALANDA SARI SESLERİ

Tarih 24 Ağustos 2019, 13:41 Editör İskender Kordu

Amatör 1.Küme ekiplerinden Akalansporda teknik direktörlük için ismi geçen en güçlü adayın Mümin Ersin Sarı olduğu öğrenildi.

AKALAN’DA SARI SESLERİ

 

Amatör 1.Küme ekiplerinden Akalanspor’da teknik direktörlük için ismi geçen en güçlü adayın Mümin Ersin Sarı olduğu öğrenildi.

 Kestanelikspor Teknik Direktörü Mümin Ersin Sarı

Yıllar sonra yeniden  yuvaya dönmesi gündeme gelen tecrübeli çalıştırıcının da henüz kesin kararını vermediği, Akalan yönetiminden  düşünmek için birkaç gün süre istediği kaydedildi. Bu arada yönetimin de Sarı’nın yeniden takımın başına geçmesi için ısrarcı olduğu, Sarı’nın da kesin karar vermekte zorlandığı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

Bu haber 1386 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

İNCİRTEPEDE İLK İMZA

İNCİRTEPEDE İLK İMZA Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenyurt İncirtepede dış transferde ilk imza geldi.

BATI TRAKYADA KIZILKAYA DÖNEMİ

BATI TRAKYADA KIZILKAYA DÖNEMİ Amatör 1.Küme ekiplerinden Batı Trakyada teknik direktör Ömer Kızılkayanın sözleşmesi bir sezon daha uzatıldı.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi