AK Parti B.Çekmece İlçe Başkanı Murat Çelikin babası Bayram Çeliki sonsuzluğa uğurladık. Ani ölümü ile herkesi büyük bir üzüntüye boğan Çelikin cenazesine binler aktı. Güzelcenin sevilen simalarından  Bayram Çelik gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
			
			BAYRAM ÇELİK’İ SONSUZLUĞA UĞURLADIK
  
 
 AK Parti B.Çekmece İlçe Başkanı Murat Çelik’in babası Bayram Çelik’i sonsuzluğa uğurladık.
   Ani ölümü ile herkesi büyük bir üzüntüye boğan Çelik’in cenazesine binler aktı.  Güzelce’nin sevilen simalarından  Bayram Çelik gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
  
 Aynı zamanda Güzelcespor’a da uzun yıllar büyük destek veren Çelik’in cenazesi spor, siyaset ve iş dünyasını da biraraya  getirdi. 
     
 
       Güzelce Merkez Camii’nde dün öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Çelik Güzelce Mezarlığında toprağa verildi. 
  B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İBB eski Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yanısıra çok sayıda siyaset, spor ve iş dünyasından insanın katıldığı cenaze töreninden önce ve sonra Çelik ailesi taziyeleri kabul etti. Biz de Haber Ekspres ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
 Haber: İskender KORDU
Bu haber 809 defa okunmuştur.