Bir dönemler 3.Ligde mücadele eden K.Çekmecesporun da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Dalcı Süper Lig temsilcisi Ankaragücü başında mucizeler yaratıyor.
K.ÇEKMECE’DEN ANKARAGÜCÜ’NE
Bir dönemler 3.Ligde mücadele eden K.Çekmecespor’un da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Dalcı Süper Lig temsilcisi Ankaragücü başında mucizeler yaratıyor.

Ankaragücü’nün başına geçtiğinde takımı 2 puanla ve son sırada teslim alan Dalcı zorlu bir fikstürden alnının akıyla çıktı. Dalcı yönetimindeki Ankaragücü son 6 maçından 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi çıkararak 15 puanla 17. Sıraya çıktı. Herkesin küme düşmesine kesin gözüyle baktığı Ankaragücü’nde adeta bir mucizenin altına imza atan Dalcı’nın bu başarısı bölgemizde de büyük bir yankı uyandırdı.
Bu haber 3239 defa okunmuştur.