Siirt İstanbulspor Kulüp Başkanı Murat Altun eski kulüp başkanı Necdet Uysal ve yönetim kuruluna kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
“BASAMAK, BASAMAK GİDECEĞİZ”
Siirt İstanbulspor Kulüp Başkanı Murat Altun eski kulüp başkanı Necdet Uysal ve yönetim kuruluna kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Altun “Eski kulüp başkanımız Necdet Başkan ve eski yöneticilere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Necdet Başkanı da bırakmayız. Bizimle birliktedir. Necdet Başkanın geçmişte yaptığı başarıları tekrarlamaya geldik. Hedefimiz tekrar Süper Amatöre geri gelmek. Hedefimiz daha ileri ama basamak basamak gideceğiz. En büyük hedeflerimizden biri de altyapımızı canlandırmak. Bu sene kurduğumuz U 18’le ilk başlangıcı yapacağız. İlk önce grupta şampiyonluk, ardından da İstanbul Şampiyonluğu hedefliyoruz. Yeni yönetime giren arkadaşlarımıza da ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Haber: İskender KORDU
Bu haber 1469 defa okunmuştur.