Süper Amatör Küme ekiplerinden Arnavutköy Taşolukspor için 2024-2025 sezonu tam anlamıyla altın bir sezon oldu.
TAŞOLUK’UN ALTIN SENESİ

Süper Amatör Küme ekiplerinden Arnavutköy Taşolukspor için 2024-2025 sezonu tam anlamıyla altın bir sezon oldu.

Sezona 1.Amatör Kümede başlayan Arnavutköy temsilcisi Erol Develi, yardımcı antrenör Yasin Ertürk ve kaleci antrenörü Mehmet Akın yönetiminde grubu ikinci tamamladıktan sonra Play Off şampiyonu olarak Süper Amatör Kümeye yükselen Taşolukspor’n başarıları altyapıda da devam etti.
Develi yönetimindeki Arnavutköy Taşolukspor hem U 15 hem de U 17 Liginde şampiyonluğa ulaşarak bir sezonda camiaya 3 tane şampiyonluk kupası getirmiş oldu.
Develi Arnavutköy Taşolukspor ile son 4 sezonda 2 kez A takım şampiyonluğu yaşayarak da yardımcıları Ertürk ve Akın’la birlikte kulüp tarihine geçti.
Bu haber 84 defa okunmuştur.