İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


YÜKSELİŞİMİZ O MAÇTA ENGELLENDİ

Tarih 30 Mart 2025, 11:08 Editör İskender Kordu

B.Çekmece Mimarsinanspor 2.Başkanı Cüneyt Abur geride kalan sezonla ilgili bir değerlendirme yaparak Güzelce maçının kendileri için kırılma maçı olduğunu söyledi.

“YÜKSELİŞİMİZ O MAÇTA ENGELLENDİ”

 

B.Çekmece Mimarsinanspor 2.Başkanı Cüneyt Abur geride kalan sezonla ilgili bir değerlendirme yaparak Güzelce maçının kendileri için kırılma maçı olduğunu söyledi.

 HPvq

“GÜZELCE MAÇI BİZİM İÇİN KIRILMA NOKTAMIZ OLDU”

 Abur “Güzelce maçı bizim için kırılma noktamız oldu. Yükselişimiz o maçta engellendi. Futbolcumuz Mustafa Gülbeyaz haksız yere atıldı. Artı verilmeyen penaltımız oldu. Dolayısıyla maçın hakemi sonuca etki etti. Hakem maçın berabere bitmesi için elinden gelen herşeyi yaptı. Çünkü biz o maçı koparmıştık. Hakem rakibimizi maça ortak etti. Ondan sonraki maçlarda iddia kalmadığı için  orta sıralarda bitirdik.” Dedi.

HPvq

“SENEYE ALTYAPIDAN EN AZ 5-6 OYUNCUYU A TAKIMA DAHİL EDECEĞİZ”

Önümüzdeki sezon altyapıdan en az 5-6 oyuncu A takım kadrosuna dahil edeceklerini belirten Abur “Seneye altyapıdan en az 5-6 oyuncuyu A takım kadromuza dahil ederek 2-3 transferle birlikte kadromuzu muhafaza edip lige iddialı bir şekilde girmek istiyoruz.” Dedi.

Bu haber 162 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

FIRAT BULUT DA İMZAYI ATTI

FIRAT BULUT DA İMZAYI ATTI Amatör 1.Küme ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespordan bir imza daha.

UĞUR HENDEK B.ÇEKMECE BELEDİYESPORDA

UĞUR HENDEK B.ÇEKMECE BELEDİYESPORDA Amatör 1.Küme ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespordan son dakika transferi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi