İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


MAÇIN BU HALE GELMESİNE SEBEP HAKEMDİR

Tarih 09 Nisan 2025, 12:40 Editör İskender Kordu

Çeltikköy Kulüp Başkanı Ali Mağunacı 1-0 kazandıkları Çantaköy derbisinin ardından yaptığı açıklamada çok sert bir maç geçtiğini, maçın bu hale gelmesinde hakemin verdiği kararların etkili olduğunu söyledi.

“MAÇIN BU HALE GELMESİNE SEBEP HAKEMDİR”

 

Çeltikköy Kulüp Başkanı Ali Mağunacı 1-0 kazandıkları Çantaköy derbisinin ardından yaptığı açıklamada çok sert bir maç geçtiğini, maçın bu hale gelmesinde hakemin verdiği kararların etkili olduğunu söyledi.

 Görüntülenemeyen Zg2v kodlu dosya

“ÇANTAKÖYSPOR’A BUNDAN SONRAKİ MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

 Mağunacı “Maçın genel gidişatı sert geçti, mücadeleci geçti. Bizim Zuma ilk müdahalesinde sarı kart gördü. Oyundan atılması da ağır oldu. Onun oyundan atılmasıyla birlikte daha sert mücadele ettik. Oyun daha da sertleştik. Biz Çantaköy’le düşman değiliz. Çantaköyspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maçın bu hale gelmesine sebep hakemdir.” Dedi.

Bu haber 336 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

2.AMATÖR KÜME

KENTYILDIZ YENİDEN YAPILANIYOR

KENTYILDIZ YENİDEN YAPILANIYOR Amatör 2.Küme ekiplerinden Kentyıldızspor yeni sezon öncesi kolları sıvadı.

KUZEY AKINA TAZE KAN

KUZEY AKINA TAZE KAN Amatör 2.Küme ekiplerinde Kuzey Akınsporda yeni sezon öncesi 3 takviye de altyapıdan geldi.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi