Amatör 1.Küme ekiplerinden Akalansporda yönetimin, teknik direktör Mümin Ersin Sarı’nın sözleşmesini bir sezon daha uzatmak istediği öğrenildi.
AKALAN’DA SARI SESLERİ
Amatör 1.Küme ekiplerinden Akalanspor’da yönetimin, teknik direktör Mümin Ersin Sarı’nın sözleşmesini bir sezon daha uzatmak istediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin geçtiğimiz günlerde deneyimli teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdiği ve yeni sezonda da takımın başında kalması yönünde teklif sunduğu belirtildi.
Edinilen bilgilere göre Mümin Ersin Sarı’nın yapılan teklife henüz net bir yanıt vermediği, ancak istediği şartların oluşması halinde bir sezon daha göreve devam etmeye sıcak baktığı ifade edildi. Yönetimin de Sarı’nın taleplerini değerlendirmeye aldığı ve ikinci bir görüşme için tecrübeli çalıştırıcıdan söz aldığı kaydedildi. Taraflar arasında yapılacak ikinci görüşmenin ardından anlaşmanın resmiyet kazanmasının beklendiği öğrenildi.
Öte yandan Mümin Ersin Sarı’nın yeni sezonda genç ve dinamik bir kadro oluşturmak istediği, bu konuda da yönetimden onay beklediği gelen bilgiler arasında.
Bu haber 24 defa okunmuştur.