İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


AMATÖR FUTBOL GÖNÜL İŞİ

Tarih 11 Ekim 2026, 13:15 Editör İskender Kordu

Büyükkılıçlıspor Kulüp Başkanı Göksel Zıroğlu, amatör futbolun ekonomik şartlar nedeniyle her geçen gün daha zor koşullarda sürdürüldüğünü belirterek kulübü büyük fedakârlıklarla ayakta tutmaya çalıştıklarını söyledi.

 “AMATÖR FUTBOL GÖNÜL İŞİ”

 

Büyükkılıçlıspor Kulüp Başkanı Göksel Zıroğlu, amatör futbolun ekonomik şartlar nedeniyle her geçen gün daha zor koşullarda sürdürüldüğünü belirterek kulübü büyük fedakârlıklarla ayakta tutmaya çalıştıklarını söyledi.

 

 Altyapıya öncelik verdiklerini ve A takımını mütevazı bir bütçeyle oluşturmayı planladıklarını ifade eden Zıroğlu, amatör kulüplere verilen desteğin artması gerektiğini vurguladı.

Silivri’nin amatör futbol kulüplerinden Büyükkılıçlıspor, kısıtlı imkânlara rağmen hem altyapı çalışmalarını sürdürmek hem de A takımını ayakta tutmak için mücadelesine devam ediyor. Kulüp başkanı Göksel Zıroğlu, kulübün ekonomik koşullarını ve yeni sezon planlamasını değerlendirirken amatör futbolun temelinde fedakârlık ve gönüllülük bulunduğuna dikkat çekti.

“BU İŞ TAMAMEN GÖNÜL İŞİ”

Amatör futbolun maddi beklentiden uzak, büyük özveri gerektiren bir alan olduğunu belirten Zıroğlu, kulübü yaşatabilmek için yönetici arkadaşlarıyla birlikte kendi imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.

Zıroğlu, “Amatör futbol tamamen gönül işi. Bu işe gönül vermiş, hiçbir maddi beklentisi olmayan insanlarız. Kendi cebimizden, eşimizden ve dostumuzdan imkânlar yaratarak bu işi devam ettirmeye çalışıyoruz. Bizi seven, yaptığımız işleri gören insanlar da ellerinden geldiğince maddi ve manevi destek oluyor. Yönetici arkadaşlarımız büyük fedakârlıklar yapıyor” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE DESTEĞİ NEFES ALDIRIYOR

Kulübün ayakta kalmasında yerel yönetimlerin ve destekçilerin katkısının önemli olduğunu vurgulayan Zıroğlu, özellikle ulaşım konusunda sağlanan belediye desteğinin kendileri için değer taşıdığını belirtti. Her yıl yapılan maddi yardımların da kulüplere bir nebze olsun nefes aldırdığını ifade eden Zıroğlu, düzenli bir gelir kaynaklarının bulunmamasının en büyük sorunlardan biri olduğunu dile getirdi.

 ÖNCELİK ALTYAPI, A TAKIMI MÜTEVAZI OLACAK

Büyükkılıçlıspor’un sınırlı bütçesini altyapıya yönlendirmeye çalıştıklarını belirten Zıroğlu, A takımının yapılanmasında da ekonomik gerçekleri göz önünde bulunduracaklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon Doğukan ve Ender hocaların kendilerine önemli katkılar sunduğunu belirten Zıroğlu, yeni sezonda da benzer bir dayanışma anlayışıyla hareket edeceklerini kaydetti.

“KİMSEYİ YANILTMAK İSTEMİYORUZ”

Zıroğlu, “Bizim bir futbolcuya 50-100 bin lira verecek gücümüz yok. Kimseyi yanıltmak istemiyoruz. Bir oyuncuya belirli bir ücret sözü verirsek bunun arkasında durmamız gerekir. Geçen sezon futbolcu arkadaşlarımız iyi niyetimize güvendi, bizi kırmadı ve bize destek oldu. Güzel bir takım kurduk. Bu yıl da bütçemize uygun, mütevazı bir A takımı oluşturmayı planlıyoruz” dedi.

 DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kulübün mücadelesinde kendilerine destek olan isimleri de unutmayan Zıroğlu; malzeme desteği sağlayan Ali Şahin’e, kulübün yanında olan Enver Katrancı’ya, Palmiye Restaurant sahibi Uğur Babaoğlu’na, Aygaz bayisi Evren Bol’a ve Zafer Kazan’a teşekkür etti. Köydeki dostlarının, esnafın ve iş insanlarının katkılarının da kendileri için önemli olduğunu belirten Zıroğlu, bu dayanışmanın kulübün geleceği açısından büyük değer taşıdığını ifade etti.

“AMATÖR KULÜPLER DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ”

Silivri’de amatör futbolun büyük ölçüde gönüllülerin ve iş insanlarının katkılarıyla ayakta kaldığına dikkat çeken Büyükkılıçlıspor Başkanı Göksel Zıroğlu, destek verenlerin sayısının artması gerektiğini vurguladı.

Amatör kulüplerin yalnızca futbol takımı olmanın ötesinde, gençlerin gelişimine ve topluma kazandırılmasına katkı sunduğunu belirten Zıroğlu, tüm ekonomik zorluklara rağmen Büyükkılıçlıspor’u yaşatmak ve gençlere spor yapma imkânı sunmak için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Bu haber 19 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

2.AMATÖR KÜME

ALİPAŞASPORDA GENÇLİK HAMLESİ

ALİPAŞASPORDA GENÇLİK HAMLESİ Alipaşaspor Kulüp Başkanı Sertaç Dağlı, 2026-2027 sezonu öncesinde kulübün altyapı çalışmaları, A takım planlaması ...

AMATÖRLÜĞÜN SADECE ADI KALDI

AMATÖRLÜĞÜN SADECE ADI KALDI Öznakkaşspor Kulüp Başkanı Selman Tezcan, amatör futbolun mevcut durumu, A takım planlaması ve hayata geçirmek iste...


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi