İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


KIRAÇTAN FLAŞ BAŞLANGIÇ: 3-0

Tarih 27 Ekim 2026, 16:57 Editör İskender Kordu

Amatör 1. Küme 1. Grupta sezonun açılış haftasında İstanbul Kıraç, deplasmanda Celaliyesporu 3-0 mağlup ederek sezona flaş bir başlangıç yaptı.

KIRAÇ’TAN FLAŞ BAŞLANGIÇ: 3-0

 

Amatör 1. Küme 1. Grupta sezonun açılış haftasında İstanbul Kıraç, deplasmanda Celaliyespor’u 3-0 mağlup ederek sezona flaş bir başlangıç yaptı.

 

Esenyurt temsilcisine galibiyeti getiren goller 9 ve 88. dakikalarda Ata Erdem Soyöz, 47. dakikada ise Habib Kılıç’tan geldi.

Karşılaşmaya etkili başlayan İstanbul Kıraç, 9. dakikada Ata Erdem Soyöz’ün golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip, 47. dakikada Habib Kılıç’ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı: 0-2.

Maçta son sözü yine İstanbul Kıraç söyledi. 88. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ata Erdem Soyöz, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek maçın skorunu belirledi: 0-3. Sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılan Esenyurt temsilcisi, sezona üç puanla başladı.

Bu haber 40 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

1.AMATÖR KÜME

SELİMPAŞA BÜYÜK OYNADI: 2-1

SELİMPAŞA BÜYÜK OYNADI: 2-1 Amatör 1. Küme 1. Grupta haftanın merakla beklenen maçında Selimpaşaspor, sahasında Büyükçekmece Belediyesporu 2-1 ...

KARIMCA YUVAYA DÖNDÜ

KARIMCA YUVAYA DÖNDÜ Amatör 1. Küme ekiplerinden Yeşilova Esnafspor, altyapı teknik heyetini Cüneyt Karımca ile güçlendirdi.

EN ÇOK OKUNANLAR


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi