U 15 Ligi 5.Grupta oynanan maçta şampiyonluk mücadelesi veren Gençoba deplasmanda Avcılar Tahtakale Kartallarını 1-0 mağlup ederek üstüste altıncı maçını da kazandı.
GENÇOBA TUTULMUYOR: 1-0

U 15 Ligi 5.Grupta oynanan maçta şampiyonluk mücadelesi veren Gençoba deplasmanda Avcılar Tahtakale Kartalları’nı 1-0 mağlup ederek üstüste altıncı maçını da kazandı.

Sezonun ilk yarısını lider Gençordu’nun ardından ikinci kapatan Büyükçekmece temsilcisi deplasmanda etkili bir oyun ortaya koyarak kazandı.
Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta organize bir oyun ortaya koyan konuk takıma 3 puanı getiren tek golü 21. Dakikada Ömer Başol attı.
Bu sonuçla Gençoba üstüste altıncı maçını da kazanarak devreyi lider Gençordu’nun arkasından 18 puanla ikinci sırada tamamlamış oldu.
Avcılar Tahtakale Kartalları da 9 puanda kalarak beşinci sıraya geriledi.
BAŞKAN ATICI DA İZLEDİ
Gençoba Kulüp Başkanı Ali Rıza Atıcı karşılaşmayı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tribünden takip etti.
Atıcı’nın hem oyundan hem de skordan memnun kaldığı belirtildi.
LİDER FARK ATTI: 0-14
Öte yandan grupta lider Büyükçekmece Gençordu deplasmanda Kuzey Akın’a gol yağdırdı: 0-14.
Diğer sonuçlar ise şöyle: Esenyurt Armada- İstanbul Kıraç: 1-0, Ömerli- Oklalı: 4-1.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
Bu haber 30 defa okunmuştur.