Bundan aylar önce yazdık Efe Berk Cesaretin büyük kulüplerin radarında olduğunu.
FENERBAHÇE’NİN GELECEĞİ: EFE BERK CESARET

Bundan aylar önce yazdık Efe Berk Cesaret’in büyük kulüplerin radarında olduğunu.

FENERBAHÇE’YE İMZA ATTI
26 Kasım 2025 tarihinde yayınladığımız “Efe Berk Cesaret Büyüklerin radarında” başlıklı haberimiz gerçeğe dönüştü.
O tarihlerde organizasyonlarda ortaya koyduğu performansla profesyonel kulüplerin dikkatini çeken 10 yaşındaki file bekçisi Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ye imza attı.
Sarı lacivertlilerin minik yeteneği Ocak ayında kadrosuna kattığı, Beylikdüzü-Gürpınar’da oturan yetenekli kalecinin Kadıköy ile Beylikdüzü arasında 4 aydan beri mekik dokuduğu belirtildi. Efe Berk Cesaret’i Fenerbahçe’den önce formasını giydiği Beylikdüzü Yakuplu U 13 takımının Eroğluspor ile oynadığı maçta görüntüledik. Eski takımını ziyaret eden Efe Berk Cesaret burada çarpıcı açıklamalara imza attı.
“HAYALLERİM ÇOK BÜYÜK”
Yetenekli kaleci hedefinin hem Fenerbahçe’de hem de A Milli Takımda forma giymek olduğunu söyledi. 2016 doğumlu Efe Berk Cesaret “Hayallerim çok büyük. Yiğit Hoca sayesinde kaleci oldum.
Hedefimiz A Milli takıma kadar yükselmek ve Fenerbahçe’nin kalesini korumak.” İfadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
Bu haber 52 defa okunmuştur.