İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


BÜYÜKÇEKMECEDE GENÇLİK ATAĞI

Tarih 13 Eylül 2026, 13:34 Editör İskender Kordu

Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Baycan, yeni sezon öncesi genç ağırlıklı bir kadro oluşturduklarını belirterek, altyapıdan yetişen oyunculara büyük önem verdiklerini söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE’DE GENÇLİK ATAĞI

 

Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Baycan, yeni sezon öncesi genç ağırlıklı bir kadro oluşturduklarını belirterek, altyapıdan yetişen oyunculara büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’da kulüp başkanı Yusuf Baycan, takımın yapılanması ve sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Genç ve tecrübeli oyuncuları harmanlayan bir kadro kurduklarını belirten Baycan, transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade etti.

“ÇITAYI YÜKSELTTİK”

Bu sezon yönetim anlamında da önemli bir yapılanmaya gittiklerini vurgulayan Yusuf Baycan, “İyi bir takım yapmaya çalışıyoruz. Ama genç ağırlıklı bir takım kuruyoruz. Bu sene son yılların en iyi yönetimlerinden birini de kurduk. Tacettin Hoca gibi bir hoca da geldi” dedi.

Genç oyuncuların gelişimine öncelik verdiklerini kaydeden Baycan, “Bu sene biraz çıtayı yükselttik. Gençlere daha çok yönelik olsun, iyi bir eğitmen, iyi bir hocamız olsun. Onları iyi yetiştirelim. Ağırlığımız gençler bizim” ifadelerini kullandı.

Bu haber 25 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SÜPER AMATÖR KÜME

BEŞYÜZEVLERDEN SON DAKİKA İMZASI

BEŞYÜZEVLERDEN SON DAKİKA İMZASI Süper Amatör Küme ekiplerinden Beşyüzevlerspor transfere doymak bilmiyor.

TAKIMIN YÜZDE 80İ TAMAM

TAKIMIN YÜZDE 80İ TAMAM Süper Amatör Küme ekiplerinden İstinyespor’da yeni sezon öncesi kadro yapılanması büyük ölçüde tamamlandı.


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi