Maltepe Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Behram Kaçar, beraberindeki kulüp yöneticileriyle birlikte İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Dursunu ziyaret etti.
MASK’TAN DURSUN’A ÇIKARMA
Maltepe Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Behram Kaçar, beraberindeki kulüp yöneticileriyle birlikte İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Seyda Dursun’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete İdealtepespor Kulüp Başkanı Füsun Erayla ve İdealtepespor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yıldırım, Küçükyalı Yelkenspor Başkan Yardımcısı Hakan Falay ve Küçükyalı Yelkenspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Karagöz de katılarak Kaçar’a eşlik etti.
Ziyarette Maltepe’deki amatör spor kulüplerinin çalışmaları, tesisler ve sporun gelişimine yönelik konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaynak: Prestij
Bu haber 15 defa okunmuştur.