İSTANBUL AMATÖR

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÜNYE

ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ


6 YAŞINDA YETENEĞİYLE BÜYÜLÜYOR

Tarih 28 Eylül 2026, 17:20 Editör İskender Kordu

Avcılar Tahtakale Kartalları Beşiktaş Futbol Okulunda forma giyen 6 yaşındaki Aras Uzun Memetoğlu, yeteneği ve futbol bilgisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

6 YAŞINDA YETENEĞİYLE BÜYÜLÜYOR

 

Avcılar Tahtakale Kartalları Beşiktaş Futbol Okulu’nda forma giyen 6 yaşındaki Aras Uzun Memetoğlu, yeteneği ve futbol bilgisiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Avcılar Tahtakale Kartalları Beşiktaş Futbol Okulu’nun minik yeteneği Aras Uzun Memetoğlu, sergilediği performansla adeta parmakla gösteriliyor.

Henüz 6 yaşında olmasına rağmen futbola olan ilgisi, oyun bilgisi ve yetenekleriyle dikkat çeken Aras, futbol okulundaki çalışmalarıyla izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Topla buluştuğunda ortaya koyduğu hünerleriyle dikkat çeken minik futbolcu, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilirken Beşiktaş Kulübü’nün de takibinde olduğu ifade edildi.

CANPOLAT: YETENEKLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Avcılar Tahtakale Kartalları Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, futbol okullarında ve altyapılarında Aras Uzun Memetoğlu gibi birçok yetenekli oyuncunun bulunduğunu belirterek, bu gençleri Türk futboluna kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Canpolat, altyapıya verdikleri önem doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

 

Bu haber 15 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

AKTÜEL

HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI Hazırlık maçı programı şekillenmeye başladı

HAZIRLIK MAÇI SONUÇLARI

HAZIRLIK MAÇI SONUÇLARI Hazırlık maçlarından gelen sonuçlar


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi