| ||||||||||
| ||||||||||
ZİYARETCİ İSTATİSTİĞİ |
BÜYÜKÇEKMECE AISSA SİGOUYLA: 2-0
Amatör 1.Küme 1.Grupta oynanan ve nefesleri kesen maçta Büyükçekmece Belediyespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Celaliyesporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek hata yapmadı. BÜYÜKÇEKMECE AISSA SİGOU’YLA: 2-0
Amatör 1.Küme 1.Grupta oynanan ve nefesleri kesen maçta Büyükçekmece Belediyespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Celaliyespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek hata yapmadı.
Büyükçekmece Atatürk Stadı’nda oynanan maça iki takım da kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. Tam bir taktik savaşına sahne olan ilk 45 dakika denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçti. ![]() Celaliyespor ilk yarı boyunca iyi kapanarak kontrataklarla etkili oldu. Büyükçekmece Belediye ise özellikle ortasahada oyuna ağırlığını koyamayınca oyun fizik mücadelesine döndü. İlk yarıda gole en çok yaklaşan taraf konuk ekip oldu. ![]() 43. Dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Sefa Kılıç’ın vuruşunda kaleci Rıdvan Örkmes topun gittiği köşeyi iyi tahmin ederek gole geçit vermedi. İlk yarı sonunda takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. ![]() Maçın ikinci yarısında daha derli toplu bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 59. Dakikada Aıssa Sıgou’nun golüyle 1-0 öne geçti. Celaliye bu golün şokundan çıkamadan 68. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Aıssa Sıgou maçın skorunu belirledi: 2-0. Bu sonuçla Büyükçekmece Belediye 18 puana yükselirken Celaliye de 4 puanda kaldı. Bu haber 70 defa okunmuştur.
|
EN ÇOK OKUNANLAR |
||||||||
|
Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
||||||||||